| 1. 1- Adaptive and Legacy Icons.mp4 | 149.1 MB | ||
| 1. 1- Adaptive and Legacy Icons.vtt | 9.7 KB | ||
| 1. 1- Animating a Spaceship.mp4 | 147.9 MB | ||
| 1. 1- Animating a Spaceship.vtt | 9.2 KB | ||
| 1. 1- Arrays.mp4 | 107.5 MB | ||
| 1. 1- Arrays.vtt | 10.2 KB | ||
| 1. 1- Classes and Objects.mp4 | 228.2 MB | ||
| 1. 1- Classes and Objects.vtt | 18.5 KB | ||
| 1. 1- Data Types and Variables.mp4 | 61 MB | ||
| 1. 1- Data Types and Variables.vtt | 6.1 KB | ||
| 1. 1- If Expression.mp4 | 133.1 MB | ||
| 1. 1- If Expression.vtt | 13.4 KB | ||
| 1. 1- Installing tools.mp4 | 76.5 MB | ||
| 1. 1- Installing tools.vtt | 5.5 KB | ||
| 1. 1- Intro.mp4 | 18.2 MB | ||
| 1. 1- Intro.vtt | 5.3 KB | ||
| 1. 1- Simple Functions.mp4 | 49 MB | ||
| 1. 1- Simple Functions.vtt | 6.5 KB | ||
| 2. 2- Animating Recycler View Items.mp4 | 63.7 MB | ||
| 2. 2- Animating Recycler View Items.vtt | 5.1 KB | ||
| 2. 2- Creating a new Android Studio project.mp4 | 52.7 MB | ||
| 2. 2- Creating a new Android Studio project.vtt | 5.8 KB | ||
| 2. 2- Data Types and Variables - Part 2.mp4 | 74.7 MB | ||
| 2. 2- Data Types and Variables - Part 2.vtt | 7.7 KB | ||
| 2. 2- Designing the Database and Inserting Default Values.mp4 | 140.3 MB | ||
| 2. 2- Designing the Database and Inserting Default Values.vtt | 68.6 MB | ||
| 2. 2- Designing the Database and UI - Part 1.mp4 | 49.8 MB | ||
| 2. 2- Designing the Database and UI - Part 1.vtt | 6.4 KB | ||
| 2. 2- Designing the Main Activity.mp4 | 140.6 MB | ||
| 2. 2- Designing the Main Activity.vtt | 12.4 KB | ||
| 2. 2- Designing the UI - Part 1.mp4 | 118.9 MB | ||
| 2. 2- Designing the UI - Part 1.vtt | 12.1 KB | ||
| 2. 2- Exercise + Video Answer.mp4 | 22.4 MB | ||
| 2. 2- Exercise + Video Answer.vtt | 22.4 MB | ||
| 2. 2- Functions with Parameters.mp4 | 86.8 MB | ||
| 2. 2- Functions with Parameters.vtt | 9.1 KB | ||
| 2. 2- Signing the APK.mp4 | 42 MB | ||
| 2. 2- Signing the APK.vtt | 4.3 KB | ||
| 3. 3- Creating Splash Screens By Using Lottie Library.mp4 | 140.5 MB | ||
| 3. 3- Creating Splash Screens By Using Lottie Library.vtt | 7.5 KB | ||
| 3. 3- Data Type Members and Function Members.mp4 | 84 MB | ||
| 3. 3- Data Type Members and Function Members.vtt | 8.7 KB | ||
| 3. 3- Designing the Card View.mp4 | 72.3 MB | ||
| 3. 3- Designing the Card View.vtt | 5.9 KB | ||
| 3. 3- Designing the Database and UI - Part 2.mp4 | 103 MB | ||
| 3. 3- Designing the Database and UI - Part 2.vtt | 12.2 KB | ||
| 3. 3- Designing the Full Text Activity.mp4 | 165.2 MB | ||
| 3. 3- Designing the Full Text Activity.vtt | 12.6 KB | ||
| 3. 3- Designing the UI - Part 2.mp4 | 83.2 MB | ||
| 3. 3- Designing the UI - Part 2.vtt | 8.4 KB | ||
| 3. 3- Enums.mp4 | 41.9 MB | ||
| 3. 3- Enums.vtt | 4.2 KB | ||
| 3. 3- Exercise + Video Answer.mp4 | 67.4 MB | ||
| 3. 3- Exercise + Video Answer.vtt | 4.9 KB | ||
| 3. 3- Explaining an Android Studio project's structure.mp4 | 64.6 MB | ||
| 3. 3- Explaining an Android Studio project's structure.vtt | 8.3 KB | ||
| 3. 3- Functions with Return Type.mp4 | 49.4 MB | ||
| 3. 3- Functions with Return Type.vtt | 5.2 KB | ||
| 3. 3- Loops - Iterating Over Arrays.mp4 | 92.4 MB | ||
| 3. 3- Loops - Iterating Over Arrays.vtt | 7.7 KB | ||
| 4. 4- Binding listView From Database.mp4 | 169.8 MB | ||
| 4. 4- Binding listView From Database.vtt | 14.1 KB | ||
| 4. 4- Calculating the Tip - Part 1.mp4 | 85.2 MB | ||
| 4. 4- Calculating the Tip - Part 1.vtt | 7.7 KB | ||
| 4. 4- Data Type Members and Function Members - Part 2.mp4 | 97.8 MB | ||
| 4. 4- Data Type Members and Function Members - Part 2.vtt | 9.5 KB | ||
| 4. 4- Designing the Full Text Activity - Part 2.mp4 | 194.7 MB | ||
| 4. 4- Designing the Full Text Activity - Part 2.vtt | 16.8 KB | ||
| 4. 4- Designing your first Android App.mp4 | 86.4 MB | ||
| 4. 4- Designing your first Android App.vtt | 10.1 KB | ||
| 4. 4- Exercise + Video Answer.mp4 | 23.5 MB | ||
| 4. 4- Exercise + Video Answer.vtt | 1.5 KB | ||
| 4. 4- Expressions vs Statements.mp4 | 43.7 MB | ||
| 4. 4- Expressions vs Statements.vtt | 5 KB | ||
| 4. 4- Writing The Recycler View's Adapter.mp4 | 164.8 MB | ||
| 4. 4- Writing The Recycler View's Adapter.vtt | 15.4 KB | ||
| 5. 5- Calculating the Tip - Part 2.mp4 | 111 MB | ||
| 5. 5- Calculating the Tip - Part 2.vtt | 10.3 KB | ||
| 5. 5- Designing the NoteDetails Activity.mp4 | 188.8 MB | ||
| 5. 5- Designing the NoteDetails Activity.vtt | 13.1 KB | ||
| 5. 5- Exception Handling.mp4 | 105.6 MB | ||
| 5. 5- Exception Handling.vtt | 8.7 KB | ||
| 5. 5- Exercise + Video Answer.mp4 | 18.2 MB | ||
| 5. 5- Exercise + Video Answer.vtt | 1.5 KB | ||
| 5. 5- Kotlin Nullable Types.mp4 | 29.3 MB | ||
| 5. 5- Kotlin Nullable Types.vtt | 4 KB | ||
| 5. 5- Run your app on an Emulator.mp4 | 114.6 MB | ||
| 5. 5- Run your app on an Emulator.vtt | 10.2 KB | ||
| 5. 5- Set the Adapter and Layout Manager.mp4 | 146.2 MB | ||
| 5. 5- Set the Adapter and Layout Manager.vtt | 9.5 KB | ||
| 5. 5- Using Functions in Tip Calculator App.mp4 | 90.3 MB | ||
| 5. 5- Using Functions in Tip Calculator App.vtt | 6.7 KB | ||
| 5. 5- listOf and mutableListOf.mp4 | 42.2 MB | ||
| 5. 5- listOf and mutableListOf.vtt | 4.3 KB | ||
| 6. 6- Enjoying the Emulator.mp4 | 88 MB | ||
| 6. 6- Enjoying the Emulator.vtt | 9.3 KB | ||
| 6. 6- Exercise + Video Answer.mp4 | 22.1 MB | ||
| 6. 6- Exercise + Video Answer.vtt | 1.4 KB | ||
| 6. 6- Inserting a New Notes Into the MyNotes Table.mp4 | 135.7 MB | ||
| 6. 6- Inserting a New Notes Into the MyNotes Table.vtt | 8.9 KB | ||
| 6. 6- On Item Click Listener For RecyclerView.mp4 | 140.3 MB | ||
| 6. 6- On Item Click Listener For RecyclerView.vtt | 6.6 KB | ||
| 6. 6- Operators.mp4 | 68 MB | ||
| 6. 6- Operators.vtt | 8.1 KB | ||
| 6. 6- When Expresssion.mp4 | 87.4 MB | ||
| 6. 6- When Expresssion.vtt | 7 KB | ||
| 7. 7- Exercise + Video Answer.mp4 | 13.1 MB | ||
| 7. 7- Exercise + Video Answer.vtt | 1.2 KB | ||
| 7. 7- QuoteDetailsActivity - Part 1.mp4 | 144.3 MB | ||
| 7. 7- QuoteDetailsActivity - Part 1.vtt | 10.4 KB | ||
| 7. 7- Up and Back Navigation.mp4 | 121.9 MB | ||
| 7. 7- Up and Back Navigation.vtt | 9.2 KB | ||
| 7. 7- Use a real device to test apps.mp4 | 66.6 MB | ||
| 7. 7- Use a real device to test apps.vtt | 6.8 KB | ||
| 8. 8- Deleting and Updating a Note - Part 1.mp4 | 111.2 MB | ||
| 8. 8- Deleting and Updating a Note - Part 1.vtt | 7.4 KB | ||
| 8. 8- Exercise + Video Answer.mp4 | 15.7 MB | ||
| 8. 8- Exercise + Video Answer.vtt | 1.8 KB | ||
| 8. 8- QuoteDetailsActivity - Part 2.mp4 | 249.5 MB | ||
| 8. 8- QuoteDetailsActivity - Part 2.vtt | 13.1 KB | ||
| 8. 8- Ranges.mp4 | 63.8 MB | ||
| 8. 8- Ranges.vtt | 5.1 KB | ||
| 9. 9- Deleting and Updating a Note - Part 2.mp4 | 184.1 MB | ||
| 9. 9- Deleting and Updating a Note - Part 2.vtt | 12.5 KB | ||
| [FreeCourseLab.com].url | 102.4 B | ||
| ▲ 143 total files | |||
Udemy - Android Q App Development with Kotlin: Beginner to Advanced
Kotlin Android App Development with Android Q by building real apps. Beginner to advanced + Kotlin for Android
Created by Dev Hive
Last updated 7/2019
For more Udemy Courses: https://freecourselab.com
| torrent name | size | uploader | age | seed | leech |
|---|---|---|---|---|---|
|
Udemy - Flutter e Dart꞉ Crea App Android e iOS (Update 04-2026)[VideoCorso Ita] Posted by
JackieALF in Other
|
4.82 GB | JackieALF | 1 month | 0 | 0 |
| 888.8 MB | freecoursewb | 3 months | 13 | 6 | |
| 3.9 GB | freecoursewb | 5 months | 0 | 0 | |
|
Udemy - The Complete Augment Code AI 2025 In Android App Development Posted by
freecoursewb in Other
|
294.3 MB | freecoursewb | 9 months | 0 | 0 |
| 9.99 GB | Anonymous | 9 months | 0 | 0 |
All Comments